Produkter
Batterier, Bebob
Batterier, IDX
Filter
Kamera Kraner- og Steadysystemer
Kompendier
Lys udstyr
Monitorer
Portabrace
Stativer til kamera »
Telepromptere
Video/Audio Monitorer
Søg
Indtast søgeord
eller gå til
Avanceret søgning
Åbningstider

GMT+1 : 9:00 - 17:00

Kundeservice
Har du spørgsmål kan du kontakte os på:

+45 3889 6148

eller sende en e-mail til:
info@holmberg-consult.dk
Information
Handelsbetingelser
Om Holmberg Consult
Kontakt

Handelsbetingelser


Produktinformation:
På Holmberg-consult.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der ringes til +45 38 89 61 48 eller sendes en mail til info@holmberg-consult.dk. via Holmberg-consult.dk
 
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingstidspunket, såfremt Holmberg Consult accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. Moms og excl. levering.
 
Bestilling:
Du skal være mindst 18 år for at handle på hjemmesiden.
Præsentation af varer sammen med en pris på Holmberg-consult.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Holmberg-consult.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Holmberg-consult.dk om at købe varen på de oplyste vilkår og betingelser.
En bindende aftale mellem køber og Holmberg-consult.dk er først indgået, når Holmberg-consult.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.
Alle anførte priser er vejledende priser inkl. Moms og excl levering. 
Holmberg consult tager forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl, der måtte have forårsaget forkert prisangivelse.
 
 
Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer dine personlige oplysninger. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Holmberg-consult.dk
 
Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.
 
Reklamation:
Eventuel reklamation ved fejl og mangler på leverede produkter skal efter køber har konstateret fejl eller mangler ske til Holmberg Consult senest 7 dage efter varemodtagelsen. Der så vil være behjælpelige med at løse problemet. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig fejl eller mangler. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori fejlen eller manglen består.
 
Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Holmberg-consult.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider via links. Disse hjemmesider er uden for Holmberg Consult kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
 
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Holmberg-consult.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Holmberg Consult egen beskrivelse.
 
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Holmberg-consult.dk 's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
 
 
 
Fortrydelsesret
 
Du har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler på internettet. Dette gælder naturligvis også hos  Holmberg-consult. Gør du brug af fortrydelsesretten er det vigtigt, at du oplyser dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt ordrenummer, så Holmberg-consult har mulighed for at identificere dig.
 
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din vare. Fortryder du dit køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb sende din vare retur til afsenderadressen. Det er vigtigt, at du modtager en kvittering fra posthuset om, at du har tilbagesendt varen inden for de 14 dage i tilfælde af, at der opstår forsinkelser med leveringen og gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Emballagen skal ved returnering være intakt, ubrugt og eventuelle mærker skal forblive på varen.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.
 
  
Forbehold for ændringer:
Holmberg Consult forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
 
 
 
Fortsæt
Sprog
Danish English
Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Registreret bruger?
Klik her!
Artikler
IBC VOCAS 2013
Holmberg Consult Aps | Veksøvej 71 | 2700 Brønshøj | CVR nummer: 16298689
E-mailadresse: info@holmberg-consult.dk | Telefon: +45 3889 6148 | Fax: +45 3889 6190